Welkom bij Logie Marie
Knokke & Lembeke

Logie Marie

Waar natuur en comfort elkaar ontmoeten

Welkom bij Logie Marie, waar natuur en rust centraal staan. Of je nu een liefhebber bent van het platteland of van de Belgische kustlijn, wij hebben het perfecte verblijf voor jou.

Voor de natuurliefhebbers bieden onze accommodaties in Lembeke een prachtig uitgestrekt landschap waar je blootsvoets op het gras kunt staan en kunt genieten van de serene omgeving. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Lembeekse bossen, een absolute must-see.

Voor de zeeliefhebbers hebben we stijlvolle appartementen met een uitstekend zicht op zee, op slechts een steenworp afstand van de winkelstraten en bakkerijen.

Bij Logie Marie beleef je een onvergetelijk verblijf, omringd door natuurlijke schoonheid en ontspanning.

Seaside & Countryside

Seaside @ Knokke: 
Geniet van onze exclusieve appartementen aan de kust met zeezicht, waar de verfijning van het mondaine samensmelt met het rustgevende geluid van de golven. Een ervaring ontworpen voor wie houdt van luxe en de bijzondere sfeer van een bruisende kustplaats.


Countryside @ Lembeke: 
Of je nu samen de magie van de natuur wilt delen, je geliefden een unieke ervaring wil bezorgen, zijn of haar verjaardag wil vieren op een unieke plek als verrassing, onze tipi's bieden een buitengewone ontsnapping waar de gewone wereld even ver weg lijkt.

Lees meer